PSZ de Blokkendoos Krommenie

Een ochtend op de speelzaal

Aan het begin van de morgen krijgen de kinderen de gelegenheid om vrij te spelen. Hiervoor zijn diverse materialen aanwezig: poppen, duplo, puzzels etc. Het interieur van onze speelzaal is ook volledig aangepast aan de peuters.

Rond de klok van 10 uur gaan we aan tafel om te eten en te drinken.

Er worden dan liedjes gezongen en iedere peuter die wat wil vertellen krijgt de aandacht van de groep.
Voor en na het eten en drinken is er gelegenheid om onder leiding van de leidsters te knutselen, te tekenen, te verven enz.

WIJ GAAN OVER DE KLEINE MENSEN…

Door de kleinschalige opzet van de peuteropvang kunnen de peuters spelen en groeien in een veilige, vertrouwde en prettige omgeving. Mede hierdoor creëren wij ook een zeer goed en warm ouder contact.

Leidsters

LEIDSTERS

Op de “PSZ de Blokkendoos” zijn de medewerkers in het bezit van een gekwalificeerd diploma.

Praktisch leren

PRAKTISCH LEREN

Peuters leren door luisteren en te doen.

ANDERE BELEVENISSEN

ANDERE BELEVENISSEN

We willen zo nu en dan de peuters een aantal andere/nieuwe ervaringen meegeven door nieuwe dingen aan te bieden, bijvoorbeeld Blotevoeten pad, Yoga, Dansen, Tuinieren etc.

WELKOM

WELKOM

Ouders en verzorgers, we willen elk jaar weer, dat het fantastische wordt door met de peuters weer leuke knutsels en activiteiten te gaan doen.

ONS VERHAAL

Inmiddels hebben we zeer veel ervaring om peuters uit te dagen, en spelenderwijs voor te bereiden op de “grote” school en waar nodig is extra te begeleiden. De peuters kunnen tussen 8.30 en 8.45 uur worden gebracht. De ouders/verzorgers krijgen dan gelegenheid om even met hun peuter te spelen en rustig afscheid te nemen.

VOORSTELLEN…

Monique
Monique
Sinds 1994 oprichtster en houder samen met Brigitte. Ik zit niet graag stil ben creatief, geduldig en altijd in voor nieuwe dingen. Kinderen vermaken is mijn passie.
Brigitte
Brigitte
Houder.. financiën…doe ik ook. In 1994/1995 samen met Monique, speelzaal de Blokkendoos gestart. Ik ben een spontane vrolijke vrouw en geniet van de puurheid van de kinderen.

De Peuter hoek